Belastingaangifte

Aangifte inkomstenbelasting en aanvragen/wijzigen Toeslagen

De belastingtijd breekt weer aan. De blauwe enveloppen met daarin de uitnodiging om belastingaangifte te doen worden momenteel verstuurd.

Mocht u hierbij hulp nodig hebben, kunt u net zoals vorig jaar terecht bij:

Trudy Scheurleer uit Oude Wetering en Yvonne van der Heden uit Roelofarendsveen. Beiden hebben als beroep Professional Organizer en hebben zich naast hun gebruikelijke werkzaamheden, verdiept in het verzorgen van belastingaangiftes. Zij volgen deze weken de jaarlijkse bijscholingscursus en zijn daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op belastinggebied. 

U kunt zich bij hen aanmelden via onderstaande mogelijkheden. Als u zich aanmeldt, hebben zij uw geboortedatum en BSN nodig, dus zorg dat u deze gegevens bij de hand hebt. Hiermee kunnen zij een machtigingscode aanvragen bij de belastingdienst. Als deze code vorig jaar is aangevraagd, dan ontvangt u deze (als het goed is) automatisch. Ook kan het zijn dat er een code is aangevraagd die voor meer jaren geldig is. Controleer dit samen met Yvonne of Trudy. De code wordt naar uw huisadres gestuurd en moet bewaard blijven tot het doen van de aangifte. Yvonne of Trudy maken een afspraak om bij uw thuis de aangifte te verzorgen, zodat alle benodigde papieren in principe aanwezig zijn. 

Bij het ontbreken van een goede internetverbinding (eventueel met de mobiele telefoon als hotspot) worden de papieren mee naar huis genomen om de aangifte te verzorgen en later teruggebracht.

Het tarief voor het verzorgen van de aangifte is € 35,-, uitgaande van een aangifte voor één persoon. Is er sprake van een (fiscale) partner, dan wordt er € 10 extra in rekening gebracht. De kosten kunnen contant betaald of overgemaakt worden. Contant betalen heeft onze voorkeur.


Trudy Scheurleer
info@jouwhuisoporde.nl
06 13123638

Yvonne van der Heden
info@proforg.nl 
06 40371195