Even voorstellen

Even voorstellen

Robin van Gessel (links) / John Beekman (midden) / Hennie Wilthof (rechts)

Robin van Gessel

Ik ben Robin van Gessel, 43 jaar oud, getrouwd en vader van twee dochters en sinds 1997 werkzaam bij de politie. Gedurende alle jaren bij de politie ben ik werkzaam geweest in de reguliere politiezorg, het dagelijkse werk “op straat” waarvan het grootste gedeelte als motorrijder in de regio Leiden. Sinds de zomer van 2013 ben ik werkzaam op mijn huidige team Kaag en Braassem waar de gemeente Kaag en Braassem ook onder valt. Sinds februari 2019 vervul ik de functie van wijkagent op het team voor de gemeente Kaag en Braassem samen met mijn collega’s Hennie en John en in de nabije toekomst een vierde nieuwe collega wijkagent.

John Beekman

Mijn naam is John Beekman, alweer 55 jaar oud en sinds 1989 bij de politie, daarvoor was ik beroepsmilitair bij de Koninklijke Marine.

Ik heb ruim 18 jaar in Leiden gewerkt in de noodhulp, op het water als schipper en in diverse andere rollen. Daarna heb ik nog even gewerkt bij de politie Noordwijk om daarna een uitstapje, van ongeveer 8 jaar te maken naar de politie Amsterdam. 

Daar heb ik 8 maanden stage gelopen, als wijkagent, en ontdekte dat het wijkagent zijn een mooie uitdagende en dankbare baan is. Sinds april 2019 vervul ik de functie van wijkagent op het team voor de gemeente Kaag en Braassem samen met Hennie Wilthof en Robin van Gessel.

Hennie Wilthof

Ik ben Hennie Wilthof, 60 jaar oud, getrouwd en vader van 1 zoon en twee dochters. Ik ben sinds 1978 werkzaam bij de politie, mijn carrière begonnen in Oost-Groningen in de mooie lintdorpen Oude- en Nieuwe Pekela. Via Slochteren, Hoogezand-Sappemeer, Den Haag (de Schilderswijk), Leiden Centrum terecht gekomen in wat toen nog de gemeente Alkemade heette.  Inmiddels ben ik al weer zo’n dikke 20 jaar wijkagent binnen de gemeente Kaag en Braassem. Een goede lezer ziet dat ik bijna 43 jaar werkzaam ben bij de politie. Bijna langer dan mijn collega Robin van Gessel oud is. 

Opmerking:

Er zal vanaf voorjaar 2021 een nieuwe collega wijkagent toegevoegd worden aan het politieteam voor de gemeente Kaag en Braassem. Deze vacature is op het moment van schrijven intern opengesteld.