Belastingservice

Aangifte inkomstenbelasting en aanvragen/wijzigen Toeslagen

Tot een paar jaar geleden konden ouderen hun belastingaangifte laten verzorgen door o.a. de KBO Kaag en Braassem. Mede door de eisen die de belastingdienst aan het invullen stelde, heeft de KBO besloten te stoppen met het invullen van belastingaangifte.

Sinds 2018 kunnen ouderen voor het invullen van belastingaangifte terecht bij:

Yvonne van der Heden uit Roelofarendsveen en Trudy Scheurleer uit Oude Wetering. Beiden hebben als beroep Professional Organizer en hebben zich naast hun gebruikelijke werkzaamheden, verdiept in het verzorgen van belastingaangiftes. Zij volgen ieder jaar een bijscholingscursus en zijn daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op belastinggebied.

Aanmelden

U kunt zich bij hen aanmelden via onderstaande mogelijkheden. Als u zich aanmeldt, hebben zij uw geboortedatum en BSN nodig, dus zorg dat u deze gegevens bij de hand hebt. Hiermee kunnen zij een machtigingscode aanvragen bij de belastingdienst. Deze code wordt naar uw huisadres gestuurd en moet bewaard blijven tot het doen van de aangifte. Yvonne of Trudy maken een afspraak om bij uw thuis de aangifte te verzorgen, zodat alle benodigde papieren in principe aanwezig zijn.

Bij het ontbreken van een goede internetverbinding (eventueel met de mobiele telefoon als hotspot) worden de papieren mee naar huis genomen om de aangifte te verzorgen en later teruggebracht.

Het tarief voor het verzorgen van de aangifte is € 30,- (uitgaande van de duur van een half uur) tenzij er bijzondere en/of moeilijke zaken naar voren komen. De kosten kunnen contant betaald of overgemaakt worden.

Yvonne van der Heden
info@proforg.nl  
06 40371195  

Trudy Scheurleer
info@jouwhuisoporde.nl       
06 13123638