Activiteiten

Een stukje schrijven over wat we gedaan hebben de laatste twee jaar is moeilijk, want met de corona is er heel veel niet door gegaan. Het eerste jaar van de corona is er niets gedaan. Het afgelopen jaar zijn er toch wel wat leuke dingen geweest, zoals de firma de Boer over ouder worden in goede gezondheid. De dag van de ouderen ging wel door op twee locaties en een gezellig diner in ’t Veen. Niels had een leuk menuutje voor ons gemaakt. 26 en 27 oktober zijn we naar Breda gegaan en hebben daar een mooie rondrit door de stad gemaakt.  Na het diner gingen we naar een klompenmakerij. Het was een leuk en gezellig dagje uit. Toen kwam de Lock-down  weer en ging er niets meer door. 

Maar in februari konden we toch nog een leuk Valentijns tasje met bollen maken met narcissen en witte druifjes. In maart hebben we een paasei gemaakt van een ballon met katoen. Leuke creatieve ochtenden, en in maart konden we ook weer kaarten en sjoelen en rummikub spelen 

Voor het volgende seizoen zijn we weer wat leuke en gezellige dingen aan het zoeken en hopen we maar dat  dan alles door mag gaan. 

Van de activiteiten commissie.