KBO Zuid Holland

PROFITEER VAN VEEL LEDENVOORDEEL 

Als lid van een KBO-vereniging, die in 2024 is aangesloten bij Zuid-Holland, of als Vriend van KBO Zuid-Holland profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen op veel producten en diensten van onze partners. Bekijk hieronder de voordelen, waarvan u nu al gebruik kunt maken. Binnenkort volgt informatie over nog meer ledenvoordeel.

Uw gezondheid en die van de mensen om u heen, is het belangrijkste wat er is. Daarom werkt KBO Zuid-Holland samen met Zilveren Kruis. Voor een zorgverzekering die past bij uw persoonlijke situatie.  Dat is wel zo handig! Een verzekering die zorg biedt, als u het nodig heeft. Maar u ook vooruit helpt met uw gezondheid.

Wilt u ook voordeel op een zorgverzekering via KBO Zuid-Holland?

Sluit dan een aanvullende verzekering af. U krijgt niet alleen korting, u bent ook verzekerd van extra vergoedingen! Denk bijvoorbeeld aan extra fysiotherapie en mantelzorgondersteuning.

Nieuw in 2024: de Gezond en Fitbundel.

Met vergoedingen die uw gezondheid vooruit brengen. Vanaf een Aanvullend 1 ster betaalt Zilveren Kruis € 150,- per kalenderjaar. Kiest u voor een uitgebreidere aanvullende verzekering? Dan betaalt Zilveren Kruis meer. Met deze bundel krijgt u de volgende vergoedingen:

 • voedingsvoorlichting
 • cursus afvallen
 • health check
 • sportmedisch onderzoek of begeleiding
 • online (zelfhulp) modules bij psychische klachten
 • slaapcursus

Samengevat ziet uw zorgverzekering er dan zo uit:

 • Voordelige premie voor je basisverzekering
 • 10% korting op je aanvullende verzekering
 • 10% korting op je tandartsverzekering
 • Extra vergoedingen, zoals fysiotherapie, mantelzorgondersteuning en rijbewijskering.

Enthousiast geworden voor een zorgverzekering van Zilveren Kruis?

Op www.zk.nl/kbo kiest u de verzekering die bij u past. Meld u uiterlijk 31 december 2023 aan bij Zilveren Kruis. Dan wordt het allemaal voor u geregeld!

Bent u al verzekerd bij Zilveren Kruis? Dan zit u goed!

Uw nieuwe premie voor 2024 heeft u al ontvangen. Wilt u alles toch nog eens bekijken? Dat kan via zk.nl/mijnzilverenkruis.          

Apetito

Met de maaltijden van apetito is het alsof u thuis uit eten gaat. apetito bezorgt heerlijke maaltijden aan huis van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. U kunt kiezen uit meer dan 130 maaltijden, diverse soepen en desserts. Bent u gebonden aan een dieet of voedingsgewoonte? Ook dan is apetito de juiste keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerd. U ontvangt u 10% korting op de maaltijden van apetito. Zo geniet u voor een goede prijs van een heerlijke, gezonde maaltijd. 

Het proefpakket en de voordelen van apetito vindt u op: https://cld.bz/zcMzdZo. Het hele assortiment ziet u via https://cld.bz/Y8MJLCt. Ga voor aanmelding naar: apetito-shop.nl of bel 088-2012 123 voor meer informatie. 

Als u in de webshop een bestelling plaatst, dan wordt bij het afronden van de bestelling automatisch gevraagd of u in aanmerking komt voor ledenkorting. U vult dit veld in en u krijgt dan de korting. Als u telefonisch besteld, dan geeft u duidelijk aan dat u in aanmerking komt voor de korting, die KBO Zuid-Holland met apetito heeft afgesproken.

KBO Zuid-Holland biedt u in 2024 de mogelijkheid de collectieve zorg en schadeverzekeringen van Univé Het Groene Hart af te sluiten.

Collectieve korting zorgverzekering

U krijgt naast extra vergoedingen voor onder andere mantelzorg en fysiotherapie ook 10% korting op de aanvullende verzekeringen. Daarnaast ontvangt u een vergoeding van uw lidmaatschap van uw KBO vereniging (tot een maximum van € 25,- per jaar). Deze vergoeding ontvangt u vanuit de aanvullende verzekering. 

Univé

Bij Univé heeft u de keuze uit drie aanvullende pakketten met extra zorg voor ouderen; Goed, Beter en Best: https://www.unive.nl/zorgverzekering. U kunt vanaf vandaag overstappen naar Univé Het Groene Hart. Wij helpen u daar graag bij. U bent van harte welkom in één van de acht Univé winkels van Univé Het Groene Hart. Ook kunt u ons bereiken via 015-274 24 24

Liever zelf regelen? U kunt uw verzekering met collectiviteitskorting afsluiten via www.unive.nl.  Bent u al verzekerd bij Univé met uw zorgverzekering? Ook dan kunt u gebruik maken van het aanbod via KBO Zuid-Holland. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Collectieve korting schadeverzekeringen

Op uw schadeverzekeringen ontvangt u vanaf 1 januari 2024 5% collectiviteitskorting. De korting geldt onder andere voor uw woon-, aansprakelijkheid-, reis-, rechtsbijstand- en autoverzekering. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze pakketkorting. Dit kan oplopen tot 10%. Wij maken graag een offerte voor u.

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voorstaat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen.

Contactgegevens

Coöperatie Univé Het Groene Hart, Marlotlaan 5 2614 GV Delft, Postbus 678 2600 AR Delft, telefoon: 015-274 24 24, e-mail: hetgroenehart@unive.nl, website: unive.nl/het-groene-hart. U vindt de winkels van Univé op unive.nl/het-groene-hart. 

pastedGraphic_3.png
Na een overlijden moet er veel geregeld worden. Nabestaanden weten soms niet waar ze moeten beginnen én waar ze alle benodigde documenten en informatie moeten zoeken. Met de Nabestaandenbox laat u alles verzorgd achter. Het is een gebruiksvriendelijk programma voor Windows 10 of hoger en voor OSX 11 en hoger (Mac). Het programma is niet geschikt voor een tablet of smartphone. De NabestaandenBox is de ideale aanvulling op uw testament. Het programma begeleidt u in het invoeren en opslaan van onder andere:

 • Familie en alle belangrijke contacten
 • Gegevens omtrent inkomen, financiën en verzekeringen
 • Bezittingen zoals woningen en voertuigen
 • Gegevens over jouw abonnementen en lidmaatschappen,
 • Inloggegevens voor online omgevingen zoals Social Media Accounts
 • Wilsverklaringen, belangenbehartiging en persoonlijke uitvaartwensen
 • Een digitale omgeving om gemakkelijk dierbare foto’s en andere digitale herinneringen in op te slaan (lokaal en offline)

U kunt nu de Nabestaandenbox met korting aanschaffen. In plaats van €39,50 betaalt u slechts €32,50! Vul eenvoudigweg de kortingscode KBOZH24 aan het begin van het afrekentraject en de korting wordt direct verrekend. Meer weten? Kijkt u dan op de website www.nabestaandenbox.nl