NIEUWSBRIEF: FEBRUARI 2021

Lieve mensen, 

Dit is de eerste nieuwsbrief van 2021. Vanaf hier wensen wij u een goed jaar toe. Veel gaat er nog niet door, maar we zijn wel bezig, om zo snel als het kan met activiteiten te starten. Om iets in het vooruitzicht te hebben organiseren we op 3 juni een modeshow bij v/d Klooster in Boskoop. Dit alles wel onder voorbehoud, in de volgende nieuwsbrief hoort u meer hierover.

Hopelijk zien we u snel, blijf gezond.

De activiteitencommissie

Activiteiten
Klik op de foto om te vergroten

Nieuwe website

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het vernieuwen van onze website. Wij zijn dan ook ontzettend trots om eindelijk het resultaat te mogen delen. Nog mooier is het dat onze burgemeester mevrouw M. van der Velde dit initiatief steunt en de website officieel heeft geopend. Wij nodigen u dus allen uit onze site te bezoeken. Dit kan vanaf 25-01-2021 door deze link te gebruiken www.kaagenbraassemouderen.nl of via de huidige manier www.kbozuidholland.nl. U kiest dan afdelingen kies dan letter K en klik daarna op de link van www.kaagenbraassemouderen.nl.

De website laat op een nog betere manier zien wie wij zijn en wat wij doen. De voormalige site was als onderdeel van de landelijke KBO/PCOB te beperkt om zelf van foto’s en nieuws te voorzien. Over de Zorg, een belangrijk item hebben we contact gezocht met Rettie Bentvelsen van de Stivo / De Spil die bereid is voortaan onze ouderenadviseur te zijn. Daarnaast verleent de papierwinkel senioren hulp bij het invullen van formulieren. Ook nieuw is de belastingservice voor ouderen. Onder de kop ledenservice vindt men bij Handige Links tal van sites o.a. de zeer uitgebreide site seniorenplein Nederland, een startpagina die met een paar klikken of tikjes op te halen is. Op deze pagina zijn onder de rubriek nieuws alle koppen van de landelijke en regionale dagbladen te lezen. De buurtagenten stellen zich voor en vertellen dit keer hoe zij de afgelopen oudejaarsnacht ervaren hebben. Uiteraard wordt de politiepagina regelmatig ververst.

De website bevat meer visuele elementen en is gebruiksvriendelijk opgebouwd en wordt op zowel desktop, laptop, tablet en mobiel goed weergegeven. De website is en blijft uiteraard volop in beweging en wordt regelmatig voorzien van nieuwe content. Tevens willen wij u er op attent maken dat de nieuwsbrief ook via de site zal worden verstrekt.

Opening door burgemeester

Onze burgemeester Marina van der Velde-Menting opent de nieuwe website.

Klik op de foto om te vergroten.

Wat mooi dat de vrijwilligers van KBO Kaag en Braassem deze nieuwe website ontwikkeld hebben! Ik heb er met veel plezier rondgekeken en kom er ook zeker terug. Fantastisch dat dit soort initiatieven ‘gewoon’ gebeuren in onze gemeente. Het platform bevat zo veel informatie die ons allemaal kan helpen. Bezoek de site dus regelmatig, want er is voor iedereen iets zinvols te vinden. Van de ‘tip van de maand’ tot de belastingservice; de website helpt ons op weg!

Gefeliciteerd met deze nieuwe site!

Marina van der Velde-Menting
Burgemeester

Veel plezier!

Is uw interesse gewekt maar lukt het u toch niet om onze site te bezoeken, schroom dan niet en stuur een mail aan Tom Opdam kbo.kaagenbraassem.ledenadm@gmail.com. Wij zullen dan contact met u opnemen om hierbij te helpen.

Veel plezier gewenst op deze site,

Bestuur Kaag en Braassem Ouderen.